sâmbătă, 7 august 2021

De ce nu trăiesc câinii o veşnicie?

Este problema la care a încercat să găsească răspuns Rodney Habib, și pe care a prezentat-o în discursul său la conferința TEDx NSCC Waterfront, ținută în 26 mai 2016, la Dartmouth, în Canada. (Conferințele TED au drept slogan „Idei care merită promovate/răspândite”.)

Discursul lui Rodney Habib are numele „Why don't dogs live forever?”.  El merită să fie urmărit, deoarece ideile prezentate merită într-adevăr să fie răspândite, iar Rodney este un vorbitor plăcut, informat și convingător.  Cele împărtășite de el sunt uimitoare.

Așa că, dacă vreți să aflați cum puteți prelungi viața animăluțelor voastre, uitați-vă la discurs:


 

Sau, direct pe YouTube, aici: De ce nu trăiesc câinii o veşnicie? (Why Don't Dogs Live Forever)


Ținând cont că aceste idei au ajuns la voi datorită celor de la TED, a căror rațiune de a fi este să ajute la răspândirea ideilor valoroase, este rândul vostru acum, să ajutați la răspândirea lor.  Împărtășiți.  Partajați.  Distribuiți.  Veți face mai fericiți niște câini.  Și pe oamenii lor.


***

Rodney Habib este descris de Wikipedia astfel: Rodney Habib este o celebritate a internetului, fiind cunoscut pentru blogging, realizarea de videoclipuri și activism pentru binele animalelor; el este fondatorul Planet Paws, cea mai apreciată și vizitată pagină de sănătate pentru animalele de companie de pe Facebook.

Este coautor al bestseller-ului The Forever Dog (Câinele veşnic).

Pagina sa de pe Facebook are, în momentul de față, peste 4,1 milioane de urmăritori. El este supranumit „Jamie Oliver al hranei pentru animăluțe”.

Organizatorii conferinței TEDx NSCC Waterfront îl prezintă astfel:

Rodney Habib este un blogger premiat, activ în domeniul nutriției animalelor de companie, prezentator de podcasturi și emisiuni radio, jurnalist și, cel mai important, părinte de animale de companie și apărător al acestora.  Site-ul său renumit și postările din bloguri au creat premizele ca mii de proprietari de câini din întreaga lume să i se alăture în căutarea răspunsurilor și să împărtășească descoperirile pe care le-a făcut în îngrijirea naturală a câinilor și să-l însoțească în încercarea de a face animalele de companie să „trăiască o veșnicie”!  Rodney crede cu tărie că toți trebuie să punem umărul la schimbarea pe care dorim să o vedem în lume.

Alte informații furnizate de Rodney Habib pot fi găsite aici:

Alte resurse utile sunt următoarele:

·        Conferințele TED sunt prezentate în Wikipedia astfel:  https://ro.wikipedia.org/wiki/TED_(conferin%C8%9B%C4%83)

·        Alte informații despre conferința TEDx NSCC Waterfront se găsesc aici:  https://www.ted.com/tedx/events/18805

·        Iar prezentarea lui Rodney Habib din Wikipedia se găsește aici:  https://en.wikipedia.org/wiki/Rodney_Habib

 

***

Spuneți-vă părerea în comentarii.  I-ar putea încuraja pe alții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articol recomandat

De ce nu trăiesc câinii o veşnicie?

Este problema la care a încercat să găsească răspuns Rodney Habib, și pe care a prezentat-o în discursul său la conferința TEDx NSCC Waterfr...

Alte articole